reklam
reklam

Vali Koronavirüs Denetiminde - Karabük Medya Haber - Karabük HaberKarabük Medya Haber – Karabük Haber

24 Eylül 2023 - 06:37

Vali Koronavirüs Denetiminde

Vali Koronavirüs Denetiminde
Son Güncelleme :

17 Mart 2021 - 14:17

39 views

Vali Tutulmaz Koronavirüs Denetiminde

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve beraberindeki protokol çarşı merkezinde denetim yaptı.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve beraberindeki protokol çay ocakları, lokantalar, pastaneler ve toplu ulaşım araçlarında denetim yaptı. Esnafları ve vatandaşları sık sık uyaran Vali Tutulmaz, işin sıkı tutulması gerektiğini hatırlattı.

Denetimler sonrası açıklama yapan Vali Tutulmaz:
“Şu anda bizim denetim yaptığımız yerlerde kurallara uyuluyor. Ama bizim denetim yapabildiğimiz yerlerinde bir sınırlılığı var. Bulaşın daha yüksek oranı aile içi bulaş ve komşu gezmelerinden kaynaklanan bulaş. Biz bunu eksiltmemiz lazım biraz daha gezme, birlikte olma, hafta sonları pikniğe gitme gibi alışkanlıklarımızı bir kenara bırakmamız lazım. Bir diğer tespitim de şu onu da söyleyeyim; kişiler belli bir alanda sokağa çıkma muafiyeti elde ediyor ancak bu muafiyeti o alanda kullanmıyor gidiyor başka bir alanda bulunuyor. Bu tür takip edip yakaladıklarımıza da ceza kesmekten geri kalmıyoruz. Hafta sonu bizzat bir yerde kendimde gördüm. Muafiyeti olan grup on kişinin üzerinde bir grup gitmişler piknik yapıyorlar. Buna müsaade etmeyiz. Cezasını da kestik. Bunun takibini hep beraber yapmamız lazım” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.