Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Poli̇s Eşleri̇ Depremzedeler İçi̇n Yardım Etki̇nli̇ği̇ Düzenledi̇

BARTIN’DA FAALİYET GÖSTEREN POLİS EŞLERİ DERNEĞİ ÜYELERİ GELİRİ DEPREMZEDELERE GÖNDERİLMEK ÜZERE YARDIM ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ.

BARTIN’DA FAALİYET GÖSTEREN POLİS EŞLERİ DERNEĞİ ÜYELERİ GELİRİ DEPREMZEDELERE GÖNDERİLMEK

Bartın’da faaliyet gösteren Polis Eşleri Derneği üyeleri, geliri depremzedelere gönderilmek üzere yardım etkinliği düzenledi. Ev yapımı ürünlerin satışa sunulduğu etkinlik büyük ilgi gördü.

Deprem bölgesindeki yaraların sarılması için yurt genelinde yardım çalışmaları devam ediyor. Polis Eşleri Derneği Bartın Şubesi üyeleri de evlerinde hazırladıkları hamur işi mamuller olmak üzere çeşitli ürünleri Hükümet Caddesi’nde satışa sundu. Geliri depremzedelere bağışlanacak olan yardım faaliyeti büyük ilgi görürken, tezgahlarda yer alan ürünler kısa sürede tükendi.

Polis Eşleri Derneği Başkanı Nilgün Korkmaz açıklamasında, “Bartın’da çeşitli faaliyetlerde bulunduk, çeşitli etkinliklerimiz oldu. Kahvaltı programları yaptık zaman zaman. Okuyan çocuklarımıza destek verdik, zorda olan teşkilat mensuplarımızın yanlarında olduk her zaman. Bugün de deprem bölgesindeki ailelerimize, polis teşkilatımızın çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak üzere bu etkinliği düzenledik. Evlerden yaptığımız yiyeceklerimiz var, mantımız, dönerimiz. Bu seferki böyle oldu. Çocuklarımızın yaptığı tablolar vardı, onlar satıldı. Böyle bir destek yaptığımız için biz de çok mutluyuz, onurluyuz, gururluyuz” dedi.