Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lezzet Şenlikleri bünyesinde Safranbolu Gecesi düzenlendi

KARABÜK VALİLİĞİ KOORDİNASYONUNDA BU YIL 1’İNCİSİ DÜZENLENEN LEZZET ŞENLİKLERİ ETKİNLİKLERİ BÜNYESİNDE SAFRANBOLU GECESİ DÜZENLENDİ.

KARABÜK VALİLİĞİ KOORDİNASYONUNDA BU YIL 1'İNCİSİ DÜZENLENEN LEZZET ŞENLİKLERİ ETKİNLİKLERİ

Karabük Valiliği koordinasyonunda bu yıl 1’incisi düzenlenen Lezzet Şenlikleri etkinlikleri bünyesinde Safranbolu Gecesi düzenlendi.

Türk Mutfağı Haftası dolayısıyla Safranbolu Turizm İşletmecileri Derneğinin katkılarıyla Safranbolu Gecesi etkinliği düzenlendi. Cinci Han’da düzenlenen etkinlikte Safranbolu Fasıl ekibi ile halk oyunları ekibi sahne aldı.

Etkinliğe Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof Dr Refik Polat, Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, siyasi parti temsilcileri, Safranbolu Turizm İşletmecileri Derneğinin üyeleri ile Karabük Lezzet Şenlikleri için ilimize gelen akademisyenler ve şefler katıldı.