TFF 3. Lig 3. Grup’ta Karabük İdman Yurdu ile Osmaniyespor karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 90 dakikası 2-2 eşitlikle sona erdi.
Karşılaşmanın son düdüğüyle birlikte protokol tribünündeki Osmaniyespor yönetimi Karabük İdman Yurdu Kulübü Başkanı Adem Aydım’a saldırarak darp etti. Saldırıda yaralanan kulüp Başkanı Adem Aydım, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Karabük İdman Yurdu tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Osmaniye maçının ardından protokol tribününde, Osmaniyespor kulüp yöneticileri tarafından kulüp başkanımız Adem Aydım darp edilmiştir. Yaşanan bu üzücü olayın ardından başkanımız, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştır. Sporun birleştirici ruhuna ve centilmenlik değerlerine tamamen aykırı olan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Karabük İdman Yurdu olarak, bu tür olayların sporun ruhuna zarar verdiğini ve kabul edilemez olduğunu bir kez daha vurguluyoruz. Sorumluların gerekli cezaları alması adına hukuki sürecin takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.” denildi.