Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
https://www.mic-immobilie.de/

Heyelanlar Terminali Kapattırdı

Artarda Oluşan Heyelanlar Nedeniyle Zonguldak Terminali Kapatıldı Zonguldak ‘ta Milli

Artarda Oluşan Heyelanlar Nedeniyle Zonguldak Terminali Kapatıldı

Zonguldak ‘ta Milli Egemenlik Caddesi’ndeki 100’üncü yıl terminalinde 1 haftada 3 kez heyelan meydana gelmesinin ardından Zonguldak 100. Yıl Otobüs Terminali geçici olarak kapatıldı.

Zonguldak’ta etkili olan sağanak yağış nedeniyle otogarda 1 haftada üst üste 3 kez heyelan meydana geldi. Gece saatlerinde yaşanan heyelanın ardından, çalışanların ve vatandaşların can güvenliğini tehlikeye atmamak için otogarın geçici olarak kapatılmasına karar verildi. Belediye ekipleri bölgede önlem alırken olayla ilgili çalışmalara başladı. Afet ve Acil Durum (AFAD) Zonguldak İl Müdürü Ahmet Güngör, gece yaptıkları incelemede heyelanın devam ettiğini söyledi. Otogardaki çalışmalar tamamlanıncaya kadar seferler dışarıdan sağlanacak.

Ardarda Oluşan Heyelanlar Nedeniyle Zonguldak Terminali Kapatıldı
Artarda Oluşan Heyelanlar Nedeniyle Zonguldak Terminali Kapatıldı

Terminal esnaflarından Ahmet Aydın, terminalin boşaltılmasının can sıkıcı bir durum olduğunu söyleyerek “3-4 gün önce kayalardan bir sıkıntı yaşamıştık. Zor bir durum bizim için. Biliyorsunuz pandemiden dolay işlerimiz kısıtlı. Üstüne de bu heyelan olayı gerçekten çok can sıkıcı. Gerekli önlemleri belediye başkanımız nezdinde terminal müdürümüz ivedi bir şekilde harekete geçiyor. Öğlenden sonra düzenlemeyle gerekli tedbirler alınacak” dedi.