Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çalışan gazetecilere göstermelik değer!

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarına kutlama mesajları gelirken, Karabük Belediyesi ve AK Parti’nin gazetecilere göstermelik değer verişi şaşırttı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarına kutlama mesajları

AK Parti tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla program düzenlendi. Ulusal ve yerel basın temsilci ve çalışanlarının katıldığı programa, AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, İl Başkanı Ferhat Salt, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, AK Parti Karabük İl Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Yavuz Hüsam, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Uluçay, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Semih Can Güzel katıldı.

Gazetecilerin toplumun güvenilir, doğru ve tarafsız haber alması için her daim haber ve bilgi peşinde koştuğunu belirten Keskinkılıç, “Gece gündüz demeden kamuoyunu doğru bilgilendirmeyi görev edinmiş ve her türlü koşulda haber peşinde koşan tüm çalışan gazetecilerimizin bu anlamlı gününü bir kez daha kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

İl Başkanı Salt da gazetecilerin gecesini gündüzüne katarak çalıştığını vurguladı.

Açıklamalar sonrası günün anısına kalıplaşmış bazı isimlere ajanda ve kalem hediye edilirken, programa katılan birçok gazeteciye ise isimleri olmadığı için daha sonra arkalarından ajanda ve kalemlerin gönderileceği ifade edildi. Şaşkınlıklarını gizleyemeyen çalışan gazeteciler, kendilerine verilen göstermelik değere tepki gösterdi. Kendilerinin ajanda veya bir kaleme ihtiyaçlarının olmadığını, bunun gazetecilere verilen değerin bir göstergesi olduğunu belirtti.

Karabük Belediyesi tarafından da 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen programda da çalışan gazetecilere göstermelik değer verdi. Belediye Başkanı Rafet Vergili, MHP İl Başkanı Cenk Gedikoğlu ve gazetecilerin katıldığı programda, yine bazı kalıplaşmış isimler dışında çalışan bazı gazetecilere hediyeler verilmedi. Programda isimleri alınan çalışan gazetecilere, hediyeleri daha sonra gönderileceği belirtildi.

Programa çağrılan gazeteci arkadaşlarımızın istediği ajanda veya kalem değil, kendilerine gerçekten değer verildiğini görmekti.

 

Haber: Ersin TURAN