Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bileşik Sanatlar ve Kozmetik Kimya Sergisi açıldı

ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ AHMET ERDOĞAN SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU’NDA 15 NİSAN DÜNYA SANAT GÜNÜ ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE “BİLEŞİK SANATLAR VE KOZMETİK KİMYA SERGİSİ’’ AÇILDI.

ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ AHMET ERDOĞAN SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU’NDA

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda 15 Nisan Dünya Sanat Günü etkinlikleri çerçevesinde “Bileşik Sanatlar ve Kozmetik Kimya Sergisi’’ açıldı.

Sergiye Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Prof. Dr. Sibel Koçak ve müdür yardımcıları tarafından kurdele kesimiyle açıldı. Açılış programına Senato Üyeleri, Enstitü Müdürleri, Dekanları ve Dekan Yardımcıları, Meslek Yüksekokulu Müdürleri, Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü, üniversite akademik-idari personeli ve öğrencileri, Zonguldak Abdullah Sabri Efendi KYK erkek öğrenci yurt müdürü ve Zonguldak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışanları katıldı.

Eczane Hizmetleri Programı ve Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Programı öğrencileriyle hazırlanan sergide; ‘‘PopArt Resim Sanatı, Tırnak Süsleme Sanatı, Maske Süsleme Sanatı, Saç Tasarım Sanatı, Geçici Dövme (Tatoo) Sanatı, Kozmetik Kimya ve Bileşik Sanatlara dair stantlar, Bileşik Sanatlar ve Kozmetik Kimya konulu kısa filmler’’ sergilendi.