Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
https://www.mic-immobilie.de/

Bakan Yerlikaya’dan dükkanı soyulan esnafa ‘geçmiş olsun’ telefonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kar maskeli ve silahlı şüpheliler tarafından soyulan kuyumcunun sahibi Adem Güldemir’i arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kar maskeli ve

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Karabük’ün Safranbolu ilçesinde vatandaş ve esnafları ziyaret etti. Yavuz, Sadri Artunç Caddesi’ndeki kuyumcu dükkanı soyulan Adem Güldemir ile de görüştü. Güldemir’e dün akşam verdikleri sözleri tuttuklarını hatırlatan Yavuz, bir daha böyle bir olayın yaşanmaması temennisinde bulundu. Daha sonra Vali Yavuz, Güldemir’i İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile görüştürdü.
Esnafa “geçmiş olsun” dileklerini ileten Yerlikaya, dün gerçekleşen olay karşısında çok üzüldüklerini belirterek, olay sonrasında hem Valinin hem Emniyet Genel Müdürünün ve emniyet teşkilatının olayı yakinen takip ederek büyük hassasiyetle çalışıldığını söyledi.
Vatandaşlardan gelen bilgiler doğrultusunda yaklaşık 13-14 saat içinde şüphelilerin yakalandığını aktaran Yerlikaya, olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak araştırıldığını dile getirdi.
Yerlikaya, “İyiler kötüler mücadelesi güneş batıdan doğuncaya kadar devam edecek ama bilin ki Cumhurbaşkanımızın liderliğinde İçişleri Bakanlığı olarak 623 bin çalışanımız, kıymetli arkadaşlarımızla azim ve kararlılıkla mücadele ediyoruz. Suçlulara pabucunu ters giydireceğiz. Hiç merak etmeyin. Oradaki bütün esnaf komşularımıza, arkadaşlarımıza selam ediyorum. Bilin ki sizin desteğiniz, duanız bizim için en büyük güç” diye konuştu.
İş yeri sahibi Güldemir ise Bakan Yerlikaya’ya teşekkür ederek, “Altınlarımızın büyük kısmı geldi. 2-3 kilogram civarında bir şey kaldı. Destelerinden dolayı valimizden, emniyet müdürümüzden ve teşkilatımızdan Allah razı olsun” dedi.

  • Vali ve Başsavcıya tebrik

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ayrıca Karabük Valisi Mustafa Yavuz’u ve Karabük Cumhuriyet Başsavcısını tebrik etti.
Sosyal medya hesabından tebriklerini ileten Bakan Yerlikaya, “Karabük ilimiz Safranbolu ilçemizde dün akşam bir kuyumcuda yaşanan soygun sonrası Polis Özel Harekat destekli kahraman polislerimiz saatler içinde soyguncuları yakaladı ve adalete teslim etti. Karabük Valimiz Mustafa Yavuz’u ve Karabük Cumhuriyet Başsavcımızı tebrik ediyorum. Kahramanlarımızı yürekten kutluyorum. Allah ayaklarınıza taş değdirmesin. Soyguna maruz kalan kuyumcumuzu da geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.