Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akyamaç Köyü yeni muhtarını seçiyor

ZONGULDAK ‘IN ÇAYCUMA İLÇESİNE BAĞLI AKYAMAÇ KÖYÜ’NDE KÖY MUHTARI EKREM ÇELEN’İN VEFATININ ARDINDAN KÖY YENİ MUHTARI İÇİN SEÇİME GİTTİ.

ZONGULDAK ‘IN ÇAYCUMA İLÇESİNE BAĞLI AKYAMAÇ KÖYÜ'NDE KÖY MUHTARI EKREM

Zonguldak ‘ın Çaycuma ilçesine bağlı Akyamaç Köyü’nde köy muhtarı Ekrem Çelen’in vefatının ardından köy yeni muhtarı için seçime gitti.

Akyamaç Köyü’nde Köy Muhtarı ve eski Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen’in vefat etmesinin ardından köyde ara seçime gidildi. Köy halkı 4 adayın yarıştığı muhtarlık seçimi için sabah saatlerinde sandığa gitti. 2 sandıkta toplamda 652 seçmen oy kullanacak. Köy Muhtarı Ekrem Çelen’in oğlu Ersan Çelen’in yanı sıra, Çetin çelen, Arslan Çelen ve Engin Makaracı isimli muhtar adayları oldu. Seçimler akşam saat 17.00’ye kadar sürecek ve ardından sandığın açılmasıyla birlikte köyün yeni muhtarı belli olacak.

Reklamı Geç