Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aktarlara yoğun ilgi, bu karışım korona virüs ve soğuk algınlığına iyi geliyor

ZONGULDAK’TA KORONA VİRÜS VE SOĞUK ALGINLIĞINDAN KORUNMAK İSTEYEN VATANDAŞLAR, IHLAMUR, ADA ÇAYI, PAPATYA, ZENCEFİL, HAVLUCAN VE ZERDEÇAL KARIŞIMINI TERCİH ETTİ.

ZONGULDAK’TA KORONA VİRÜS VE SOĞUK ALGINLIĞINDAN KORUNMAK İSTEYEN VATANDAŞLAR, IHLAMUR,

Zonguldak’ta korona virüs ve soğuk algınlığından korunmak isteyen vatandaşlar, ıhlamur, ada çayı, papatya, zencefil, havlucan ve zerdeçal karışımını tercih etti.

Zonguldak’ta soğuk algınlığı ve korona virüse yakalanmamak isteyen vatandaşlar aktarlara yoğun ilgi gösterdi. Diğer yandan vatandaşlar ıhlamur, ada çayı, papatya, zencefil, havlucan ve zerdeçal gibi bitkileri tercih ederken bitkilerin fiyatları ise 80-100 TL arasında alıcı buldu.

Esnaf Tahir Buyurucu, “Kış aylarında vatandaşlarımız, ıhlamur, ada çayı, papatya, zencefil, havlucan, zerdeçal, karanfil. Bu çayların fiyatları 80-100 TL arasında değişiyor. Yoğun ilgi var. Korona virüs içinde bu kullanılıyor. Mikrop öldürücü özellikleri var. Fayda sallıyor. Gelen bir daha alıyor. Ailecek bunları tüketiyorlar ”dedi.