Karabük’te trafik sorununu çözmek amacıyla başlanan ve bayram öncesi çalışmaların tamamlanması beklenen Balıklarkayası Battı Çıktı Kavşağında asfalt serimi başladı.
Karabük Belediyesi tarafından başlatılan Balıklarkayası Safranbolu-Kastamonu Battı Çıktı Kavşağı projesindeki çalışmalar hızla devam ediyor. Asfalt serimi için uygun çalışmaların tamamlanmasıyla dün itibariyle asfaltlama işlemleri başladı.
Yaklaşık 100 milyon lira bir bedelle yapılan kavşağın açılışı bayram öncesinde yapılacak. Ancak insanları çilesi ise halen daha sürüyor. Her sabah ve akşam yoğun trafik nedeniyle insanlar işlerine ve evlerine gitmekte zorlanıyor. Özellikle ramazan ayı olması nedeniyle akşam iş çıkışında insanlar iftarına geç kalıyor.


