Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
https://www.mic-immobilie.de/

Zonguldak ‘ta Dalgalar Mendireği Aştı

Zonguldak ‘ta Dalgalar Mendireği Aştı, Yük Gemisi Beşik Gibi Sallandı

Zonguldak ‘ta Dalgalar Mendireği Aştı, Yük Gemisi Beşik Gibi Sallandı

Zonguldak ‘ta rüzgar nedeniyle liman mevkiinde dalgalar mendireği aştı. Açıkta bekleyen bir yük gemisi ise adeta beşik gibi sallandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ‘nün ülkenin bir çok yerinde yağışın etkili olacağı ve fırtınanın etkisini sürdüreceğini duyurmasının ardından Zonguldak’ta da sabah saatlerinde Liman Caddesi’nde rüzgar etkili oldu. Rüzgar nedeniyle oluşan dalgalar mendireği aştı. Zaman zaman 7 metre yüksekliğindeki dalgakırana ulaştı.

Zonguldak 'ta Dalgalar Mendireği Aştı, Yük Gemisi Beşik Gibi Sallandı
Zonguldak ‘ta Dalgalar Mendireği Aştı, Yük Gemisi Beşik Gibi Sallandı

Balıkçı tekneleri liman içine demirlerken açıkta bekleyen iki yük gemisinden biri adeta beşik gibi sallandı. Rüzgarın hızının saatte 10 ila 13 kilometre arasında etkisini göstermesi beklenirken nem oranının yüzde 87, yağış oranının ise yüzde 83 olduğu belirtildi.