Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sırbistan’da Avrupa Şampiyonu oldular

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şakir Bezci’nin antrenörlüğünde Türkiye Milli Takımı, Avrupa Tekvando Şampiyonası’nda Avrupa Şampiyonu oldu.

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şakir Bezci’nin antrenörlüğünde

KBÜ Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şakir Bezci’nin antrenörlüğünü yaptığı Türkiye Milli Takımı, Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da düzenlenen Avrupa Tekvando ve Para Tekvando Şampiyonası’nda 3 altın, 9 gümüş ve 4 bronz olmak üzere 16 madalya ile kürsünün en üst basamağına çıkarak Avrupa şampiyonluğuna ulaştı.

Şampiyona, 40’ı aşkın ülkeden 520 civarında sporcunun katılımıyla 9-12 Mayıs tarihinde gerçekleştirildi.

Türkiye, bu sonuçlarla 2022 yılında yapılan son şampiyonadan sonra yeniden takım halinde Avrupa şampiyonu oldu. Ay yıldızlı milliler, tekvandoda kadınlarda takım halinde ikinci, erkeklerde birinci sırayı alırken genel klasmanda zirveye çıktı. Milli para tekvandocular da 2022’den sonra yeniden takım halinde Avrupa şampiyonluğuna ulaştı.

Dünya Kupası Tekvando Şampiyonu, Milli Takım Antrenörü ve Karabük Üniversitesi Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şakir Bezci elde edilen başarıdan büyük gurur duyduğunu ifade ederek, “Türkiye, şampiyonayı 3 altın, 9 gümüş ve 4 bronz olmak üzere toplam 16 madalya ile tamamlayarak şampiyonluğa ulaştı. Hem Tekvando hem de Para Tekvando Milli Takımlarımız kürsünün en üst basamağında yer almayı başardı. Tüm sporcularımız ve emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Şanlı ülkemin her alanda başarıları daim olsun.” dedi.