Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karabükte 4 Bi̇n 35 Ai̇leye Kömür Dağıtımı Yapılacak

KARABÜK VALİLİĞİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI (SYDV) TARAFINDAN İHTİYAÇ SAHİBİ 4 BİN 35 AİLEYE 4 BİN 337 TON KÖMÜR DAĞITIMI YAPILACAK.

KARABÜK VALİLİĞİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI (SYDV) TARAFINDAN İHTİYAÇ

Karabük Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ihtiyaç sahibi 4 bin 35 aileye 4 bin 337 ton kömür dağıtımı yapılacak.
AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Yasemin Canbaz ile bir araya geldi. Görüşmede vakıf tarafından yapılan çalışmalar istişare edildi. Altınöz, merkez ve diğer ilçelerinde 2021-2022 yılları için dağıtılacak olan 4 bin337 ton kömürden 4 bin 35 ailenin yararlanacağını belirtti.
2021 yılından bugüne kadar bin 230 ton kömür dağıtıldığını ifade eden Altınöz, yardımların yıl sonuna kadarda dağıtılmaya devam edeceğini, yapılan kömür yardımlarının vatandaşlarının evlerine kadar ulaştırıldığını aktardı.
Altınöz, Karabük Valiliğine, Karabük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü’ne ve çalışanlarına çalışmalarında kolaylıklar dileyerek başarılar diledi.